Het is weer tijd om alle kleding die je achter in de kast hebt liggen naar voren te halen. Buiten wordt het weer kouder en dat betekent dat jij je weer zo warm als mogelijk moet gaan kleden. Aan de ene kant is dat natuurlijk jammer, maar aan de andere kant heb je nu wel weer een reden om lekker te gaan shoppen. En daar zegt niemand nee tegen. Heb jij je sweater en dames coltruien en wollen truien al uit of moet je die nog kopen? Hoe je de overgang van warm naar koud weer het beste kunt aanpakken lees je hier.

Zo bereid jij je voor op de kou

Niemand is van de een op andere dag helemaal klaar voor de herfst. Door voordat het echt veel kouder wordt al te beginnen met het aanpassen van je kleding kun je er voor zorgen dat je op een rustige manier wordt voorbereid op het herfstachtige weer. Je kunt een tussen jas kopen, laagjes aandoen en de korte mouwen even vergeten tot volgend jaar. Op het moment dat je dan echt niet meer anders kan zal de kou voor jou wel te verdragen zijn. Het klinkt misschien een beetje gek om je warmer te gaan kleden als het verschil in temperatuur nog niet super hoog is. Toch is het zeker wel slim om te doen.

Je kast slim indelen

Als het goed is liggen al je lekkere truien tijdens de zomer ergens ver achterin de kast. Nu zul je ze juist weer nodig hebben en kunnen de topjes en dunne blousejes achterin .Wat misschien wel handiger is, (voor als je ’s ochtends kleren staat te zoeken) is het verplaatsen van al je zomerkleding naar een andere plek dan de kast iets beter. Zo zitten er niet te veel kledingstukken in de kast. Je hoeft dan dus niet meer alles uit de kast te gooien om die ene leuke trui te vinden.

Accessoires  kopen

Bij de koudere periode van het jaar horen sjaals, mutsen en andere hoofddeksels die je warm houden. Voor je outfit is dat alleen maar goed. Een klein detail als een muts kan je outfit namelijk helemaal afmaken. Online kan je in deze tijd van het jaar heel veel leuke accessoires vinden. Meestal kun je ze de volgende dag ook meteen aan je outfit toevoegen. Heb jij nog genoeg accessoires van afgelopen jaar of ga je toch een hoop nieuwe dingen bestellen? Het is helemaal aan jou, maar als je het doet, doe het dan snel want de kou komt sneller dan je denkt.