Ik houd, zoals de meeste vrouwen, enorm van mode en schoenen in het bijzonder. Zoveel schoenen als er zijn, zo veel verschillende outfits zijn er minstens ook. In deze blog vertel ik je over verschillende outfits en de schoenen die daarbij horen. Lees je mee?

Onder een jurkje

Jurkjes en hakken zijn vaak het stereotype beeld van een vrouwelijke outfit. Maar daar is ook wel reden toe. Niet alleen komt dat door de vele jaren waarin deze outfit de standaard combinatie was voor vrouwen, natuurlijk wel in een andere vorm dan nu maar toch. Het is ook een diverse combinatie waarmee je allerlei kanten op kan. we dragen jurkjes meestal in de zomer maar in de winter kan het ook. denk bijvoorbeeld aan enkellaarsjes of juist laarzen tot over de knie. Zo heb je de keuze tussen stoer, sexy, schattig etc.

Fijne gympen

Persoonlijk draag ik het liefst gympen in ieder seizoen. In de winter is dat niet anders. Met een mom jeans of skinny jeans en laagjes ben je helemaal klaar. Kies voor een blouse met trui of trek je spijkerjas of leren jack uit de kast. Zo heb je een vlotte outfit in een handomdraai. Zeker als je voor gympen kiest, is het belangrijk om schoenen te hebben van goede kwaliteit. Ik zal zo uitleggen waarom.

Stoer en vrouwelijk

We hebben nu een vlotte en een hele vrouwelijke outfit beschreven maar daartussenin zitten natuurlijk nog steeds tal van opties. Zo kan je gaan voor een rokje met een leren jack en de welbekende biker boots. Je combineert zo vrouwelijk en stoer. Een frisse look creëer je in deze donkere maanden met wit. Een witte trui, goede blauwe jeans en witte gympen en je bent zo klaar. Het hoeft niet veel moeite te kosten om er goed uit te zien, en persoonlijk kan ik die energie goed gebruiken in de winter. 

Goede kwaliteit en een goede prijs

De Toral shoes zijn top in ieder opzicht, ook wat betreft de prijs en kwaliteit. Ik ontdekte dit merk een paar maanden geleden en ben nog steeds enthousiast. Hun assortiment is enorm breed en ze hebben simpele schoenen maar ook meer gedetailleerde items. Zo kan je kiezen voor een frisse simpele outfit of laat je jouw schoen de showsteler zijn.

De schoenen van Toral zijn ook van goede kwaliteit. Dit heb je nodig omdat je voeten ondersteund moeten worden. Het is een investering in je lijf. Zij moeten je hele lichaam immers de hele dag dragen. Koop ze nu op de website van Van Arendonk.