Een 3,5 mm jack is onmisbaar als je lekker muziek wilt luisteren. Want met de 3,5 mm jack sluit je je boxen aan op je stereoset, maar je hebt ook een 3,5 mm jack nodig om je mp3 speler te kunnen gebruiken. Het is maar een klein kabeltje, maar het geeft veel plezier. De 3,5 mm jack is er in verschillende soorten en kwaliteiten. Het hangt er maar net van af wat jij wilt en wat je er voor wilt betalen. Nu vallen de kosten sowieso wel mee, ik zeg dus: kies altijd voor de beste kwaliteit. Krakende muziek in je oren… dat kan nooit de bedoeling zijn!

Een 3,5 mm jack is onmisbaar, ook in de auto!

Wil je je playlist afspelen via de boxen van je autoradio? Dan zul je je mobiel moeten aansluiten op de autoradio. Dat klinkt moeilijker dan het is. Het is namelijk een kwestie van één goed geplaatst kabeltje met de juiste aansluiting. De 3,5 mm jack komt ook hier heel goed van pas. Deze aansluiting is namelijk universeel voor alle mobiele telefoons én alle autoradio’s. Zo kun je dus altijd lekker luisteren naar je eigen zorgvuldig samengestelde playlist. En dat is fijn, zeker wanneer je een wat langere reis voor de boeg hebt.
3,5 mm jack

Samen luisteren dankzij een goede 3,5 mm jack

Hoe vaak gebeurt het niet dat je samen in de bus of de trein zit en je je vriend of vriendin wilt laten delen in jouw muziekkeuze? Heel vaak toch? Dat gedoe met ieder één oortje is nu echt niet meer nodig. Er is een 3,5 mm jack die je kunt inpluggen in je mp3 speler en waar je twee sets oortjes op kunt aansluiten. Zo kunnen jullie samen lekker luisteren zonder dat de helft van de muziek verloren gaat doordat je maar één oortje in hebt.

Waar bestel je een 3,5 mm jack?

Je verwacht het niet, maar ook een 3,5 mm jack bestel je gewoon online. De keuze is enorm, dus kijk van te voren even heel goed wat je precies nodig hebt. Zoals bij alle “geluidsvervoerders” geldt: hoe langer het kabeltje, hoe meer kwaliteitsverlies onderweg. Denk dus niet dat je met een extra lange kabel altijd goed zit. Meten is weten. Past de kabel precies tussen de twee apparaten, dan gaat er zo min mogelijk geluid verloren onderweg. Zo kun je nog meer genieten van jouw favoriete muziek. Of van alle voetbalwedstrijden. Die wil je toch ook ongestoord kunnen luisteren?