Surfenvind.nl

Het tuinfeest van je dromen

Momenteel zitten we even in de periode dat we vooral heel veel afstand van elkaar moeten houden. Een samenkomen van veel mensen zit er voorlopig nog even niet in, maar een beetje dromen mag altijd. De regelingen worden in sommige landen hier en daar al versoepeld en als we maar geduld hebben gaat dat in Nederland ook gebeuren. Ik kan je verzekeren dat het eerste wat er gaat gebeuren is weer al je vrienden, familie en kennissen bij elkaar ontmoeten. Een gezellig tuinfeestje met vrienden gaat op dat moment voelen als het beste festival dat je ooit heb meegemaakt. Zo blij dat je weer met je vriendengroep van twintig vrienden bij elkaar kan zijn en proosten op ieders gezondheid. Om je voor te bereiden op dit tuinfeest van je dromen geef ik je graag een paar tips. Als het eenmaal zo ver is, zeg ik proost op jullie gezondheid!

Op alles voorbereid

Ervanuitgaande dat de verschillende maatregelen nog wel even zullen aanhouden, is het goed om met verschillende dingen rekening te houden. De kans is groot dat we de zomer nog weinig mogen doen met veel mensen en daarna zal het weer in Nederland ook een stuk minder worden. Wil je toch een tuinfeest houden, zorg dan dat je een aantal partytenten hebt staan. Zelf woon ik in Eindhoven en ga ik een partytent huren in Eindhoven. De partytent wordt voor mij opgezet en ze komen hem de volgende dag ook weer afbreken en meenemen. Het kost geen enkele moeite en ik zorg dat mijn gasten droog en beschut staan. Mocht het toch een mooie nazomer worden en erg warm? Dan kun je de partytenten ook gebruiken als een schaduwplek. Daarnaast moeten we misschien ook nog rekening houden met de anderhalve meter afstand, zorg ervoor dat deze afstand bewaard kan worden en bereid je hierop voor. 

Een gezellig samenzijn

Uiteindelijk is het belangrijkste dat iedereen gezond en wel is. Onder het genot van een lekker hapje en drankje kijken we nog eens terug naar deze periode om daarna weer volop van het leven te gaan genieten. Ik kijk alweer enorm uit naar dat moment dat we met zijn allen, het zij op gepaste afstand, bij elkaar kunnen komen. Stiekem ben ik al een voorraadje met lekkere recepten aan het opsparen en wie weet kan de barbeque ook nog aan. De zomer afsluiten met één gezamenlijke en gezellige avond? Ik teken er voor op dit moment!

Mobiele versie afsluiten