Surfenvind.nl

Goedkope energie vinden via internet

energie

We betalen allemaal voor energie. En dan hebben we het niet over energie op je werk of op de sportschool, maar over gas en stroom. Kosten die we allemaal hebben, maar waar we niet allemaal op besparen. Ofwel alles uithalen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg manieren om te besparen. Daarover lees je hier meer!

Bij Surf & Vind proberen we elke dag weer de leukste of handigste dingen te vinden – allemaal online! Onze ervaringen delen we graag met jou, in de hoop dat je er iets aan hebt. Of het nu aankomt op online schoenen kopen, of online goedkope energie vinden. Wij weten raad.

Een paar bespaartips

Tip 1: houdt de koelkastdeur nooit langer open dan nodig. Hierdoor ontsnapt de kou, waardoor de koeling harder moet werken om op temperatuur te blijven.

Tip 2: draag binnen gewoon een fijne, dikke trui. Dan kan de verwarming een tandje lager.

Tip 3: energiebesparende lampen zijn het dubbel en dwars waard. Wanneer je deze echter niet heel gezellig vindt staan, dan kan je er altijd nog voor kiezen om gewoon een paar kaarsen aan te zetten. Met name tijdens de donkere maanden geeft dit ook een leuk en sfeervol effect. En daarnaast bespaar je ook nog eens op je stroom. Ideaal!

Stap gewoon over

Mensen zijn maar al te graag gewoontedieren. Zo blijven we ook graag zitten bij onze huidige aanbieders van gas, water en licht. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo handig. Want door te blijven zitten, loop je de kans mis om te besparen. Zo zijn er op elk moment wel leuke welkomstbonussen, aanbiedingen, of tijdelijke acties.

Door energie te vergelijken kun je eenvoudig en snel de juiste aanbieder vinden voor jouw situatie. Dat is makkelijk, want zo hoef je zelf niet al te lang te zoeken naar de juiste energieleverancier. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens invullen. De vergelijker kijkt vervolgens via Kadaster of je in jouw buurt goedkopere stroom geleverd kunt krijgen – en zo ja: bij welke leverancier. Ook kun je vaak dingen aangeven als prijs, of groene stroom, wanneer je dit belangrijk vindt.

Meer Surf & Vind

In dit blog kon je meer lezen over onze zoektocht naar een goede energie vergelijker. Heb je nu zelf onderwerpen waar je graag meer over zou willen lezen? Laat het ons weten, via onze contactpagina! Dan onderzoeken we jouw onderwerp voor ons volgende blogartikel. Zo hoef je zelf niet meer te surfen en zoeken; dat doen wij voor je!

Mobiele versie afsluiten