Surfenvind.nl

De Panasonic gh5s: voor hoge kwaliteit videobeelden

camera

Als je een hobby hebt, wil je deze zo goed mogelijk in beeld brengen. Iedereen om je heen maakt al foto’s dus is het voor jou misschien een idee om te gaan filmen. Bijvoorbeeld met de Panasonic gh5s. De Panasonic gh5s is een fijne, goed te hanteren camera die ook nog eens zeer goede kwaliteit films maakt. Nou ja, jij hebt de camera in handen, dus uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat jij het onderwerp goed weet te volgen. Maar zelfs als je treinspotter bent, kun je met de Panasonic gh5s de HSL vlekkeloos op film krijgen.

Het weer in Nederland en de Panasonic gh5s

Oké, we weten allemaal dat het weer in Nederland nou niet altijd even stabiel is. Zó heb je zon, zó heb je regen en zó heb je zon en regen tegelijk. We kijken nergens meer van op. Maar als je net lekker op de Veluwe bent om reeën te filmen, dan wil je wel op je plekje blijven. Ook als het regent. Met een speciale hoes over de Panasonic gh5s gaat er geen beeldje verloren en kan de camera gewoon blijven draaien. Deze hoes laat de zoeker en de lens vrij. Het enige waar je dan nog over na moet denken is over hoe jij droog denkt te blijven (of weer te worden).

De Panasonic gh5s is een fijne, handzame camera

Bij iedere camera die je gebruikt is het fijn als je ‘m goed kan vasthouden. Als na een paar minuten je armen en je handen zeer doen, dan gaat de lol er wel een beetje af. De Panasonic gh5s is een fijne, handzame camera die je goed vast kunt houden. Natuurlijk kun je er een statief bij bestellen. Zeker voor filmen vanaf één plek in één richting is dat een absolute aanrader.

De Panasonic gh5s gaat graag met je mee op vakantie

Om het thuisfront na je vakantie de mooiste toeristische attracties te kunnen laten zien, mag, behalve een laptop vol foto’s, een filmpje niet ontbreken. De Panasonic gh5s maakt onder de meest extreme omstandigheden mooie films. Dat komt door de speciale magnesiumlegering waaruit het toestel is opgebouwd. Deze magnesiumlegering wordt gegoten, zodat stof en waterdruppels geen kans krijgen. En mocht er een keer een stortbui over komen, dan kun je altijd nog met een speciale hoes voor de Panasonic gh5s aan de gang. Zelfs temperaturen tot -10 zijn geen enkel probleem voor deze robuuste camera.

Mobiele versie afsluiten